Dag allen,
Zijn jullie, in deze op allerlei manieren stormachtige tijden, ook toe aan iets dat verwarmt? Dan ben je van harte welkom op de volgende editie van Bijbelse Inspiratie/Zondagse Lunch in de Ark, komende zondag!
De afgelopen keer ging het over lopen over water. We waren met zo’n 13 personen, inclusief 3 kinderen, er waren veel pannenkoeken en door Kathrin zelfgemaakte auberginespread. We hebben stilgestaan bij de golven die ons kunnen overspoelen, en de woorden van Jezus: wees niet bang. Wat helpt om daarop te vertrouwen?
De komende keer is ons thema: Thanksgiving. Aan de hand van de vergelijking die Jezus vertelt over de vogels en de bloemen, die zich geen zorgen maken, staan we stil bij de vraag: wat hebben we nodig? En wat is ons gegeven? De inloop is vanaf 11:30, de viering start om 12:00, en om 13:00 gaan we samen eten (dat is anders dan op de flyer staat, maar dit werkt beter, weten we nu al) Even voor de FAQ: mag ik mijn kinderen meenemen? Ja, zeker. We hebben geen aparte kindernevendienst, het idee is dat we juist samen aan de slag gaan met het verhaal. Dat is pas echt inspirerend. Leuk om je dan te ontmoeten, en als je denkt: dit is iets voor iemand die ik ken, wil je dan deze uitnodiging delen? Heel graag. Je kan me altijd bellen als je meer wilt weten.
Hartelijks Paula,
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'WAAR GELOOF JE IN? 24 September. Schepping 22 Oktober: Lopen ovet water 12 November: Thanksgiving M000 201 NAT BIJBELSE INSPIRATIE ZONDAGSE LUNCH Samen eten, samen lezen, samen inspiratie vinden mpp 11:30 INLOOP 12:00 START 13:30 EINDE DE ARK, AAKSTRAAT 60 TOEGANGSPRIJS: BRENG IETS MEE OM TE ETEN MEER INFO: DOMINEE PAULA 0616353625 ULA.DEJONGPROTESTANTSAMSTERDAM.ML DIACONIE NOORD DE ARK PROTESTANTSE KERKAMSTERDAM WAT zou JIJ DOEN?'