Selecteer een pagina

Nieuwendammerkerk | Brede Kerkepad 6-8  | 1023 BH Amsterdam  | 020-6372310

Plek voor en door mensen

De hele week en niet alleen op zondag. Wilt u iemand speciaal spreken, kijk verder onder Predikant of Diaconaal Opbouwwerker. Wilt u zomaar eens binnenlopen, dat kan.

• Elke 2e en 4e dinsdag van de maand is er koffiedrinken, in de Kosterij, van 10:00-12.00.
  • Elke 3e donderdag van de maanden (sept-juni) is een zanguurtje, in de Kosterij, van 14:00-15:15
  • Elke eerste woensdag van de maand (sept-mei) is een warme maaltijd, in de Kosterij. Graag vooraf opgave via info@nieuwendammerkerk.nl
  • Twee keer per jaar organiseren we een rommelmarkt.
Op de eerste zondag van de maand hebben we Kinderkerk. En met Kerst pakken we uit met dé musical en het Kinder Kerst Café. Wil je meer weten, mail even met scriba@nieuwendammerkerk.nl

Veilige Kerk

De Nieuwendammerkerk onderschrijft van harte de gedragscode Veilige Kerk van de Protestantse Gemeente te Amsterdam. Op https://www.protestantsamsterdam.nl/veilige-kerk/ vindt u alle informatie over ‘Veilig kerk zijn’, wat u mag verwachten, en waar u terechtkunt als er problemen zijn.